RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Feng Shui - Horoskopski znak - Zmija

ZAVODLJIVA, TAJNOVITA, PRODUHOVLJENA, ŠARMANTNA, ELEGANTNA

PN: Naši indoktrinirani zapadnjački umovi imaju puno predrasuda prema zmiji u životinjskom svijetu, no Kinezi su i kod ove životinje uspjeli pronaći dovoljno vrlina da je nazovu malim Zmajem (Zmaj je najbolji horoskopski znak). 

KARAKTER
Općenito za ljude rođene u godini Zmije možemo reći da su vrlo zanimljivi, tajnoviti i neodoljivi. Za razliku od Zmaja koji blista u središtu pažnje na svoj glasan i upadljiv način, Zmija je, iako također centar svakog društva i glavna atrakcija svakog prostora u kojem se nađe, puno profinjenija u nastupu. Njezine umne sposobnosti kao i produhovljenost, natprosječne su i nezamislive svim ostalim ljudima, osim možda onima rođenim u godini Zmaja. Uživa sakupljati i kategorizirati, te potom dijeliti nakupljeno znanje.
Muškarac rođen u godini Zmije poznati je zavodnik koji može imati svaku ženu koju poželi. Poslovi kojima se bavi, čak i kada nisu posebno glamurozni, uvijek mu donesu život na nešto višem nivou. 
Žena rođena u godini Zmije vrlo je ženstvena, elegantna i elokventna. Vjernost joj je jako važna, kao i obitelj kojoj se u potpunosti predaje. Ima malo prijateljica, jer su druge žene zavidne. 

ZDRAVLJE
Zmije su u pravilu dobrog zdravlja ili barem tako izgleda na prvi pogled. Bilo kako mu drago, dobro su informirane po pitanju zdravlja, liječenja  i medicine općenito. Svakoga mogu korisno i konstruktivno posavjetovati, ali same rijetko slijede vlastite naputke. Kada obole uzdaju se u višu silu koja im je naklonjena i koja će ih jamačno izliječiti, ali i u same sebe, svoje tijelo i svoju produhovljenost. Rijetko posjećuju liječnika, jedino kada svi drugi pokušaji ne pokažu rezultate. Najradije se povlače u osamu i liječe se sami na sebi svojstvene načine. Dovoljno su svjesni veze tijela i duha da mogu prepoznati obrasce koji su doveli do bolesti, te meditacijom, odmorom i radom na sebi i svojim životnim uvjetima nalaze način prebroditi bolest. 

LJUBAV
Zmije u svemu, pa tako i u ljubavi vole profinjenost, šarm i neodoljivu osobnost. Na koncu i same to mogu pružiti. Žena Zmija najzavodljivija je od svih žena, tajanstvena, uglađena i strastvena, no treba joj puno pažnje i truda kako bi stekla povjerenje i upustila se u vezu. U ljubavi je strastvena, privržena i nezasitna ako je sa pravim partnerom. Muškarac Zmija podjednako je zanimljiv i privlačan kao i žena, no ne voli kada mu se netko odveć otvoreno nudi na pladnju. Svjetske, elegantne i profinjene žene za njega su ciljana skupina. Voli biti taj koji zavodi, strastven je i nezasitan. Vjernost mu nije jača strana, ali uz malo šarma moguće je od njega napraviti čovjeka za život. 
Zmije se odlično slažu s Bivolom, Zmajem i Pijetlom. Dobro se slažu sa Štakorom, Zecom, Zmijom, Kozom i Psom. Loše se slažu s Tigrom, Konjem i Majmunom. Najlošija je kombinacija Zmije i Svinje.

OBITELJ
Obitelj je vrlo važna Zmijama, posebice ženama. Iako na prvi pogled ne djeluju tako, pa se često o njihovom nemoralu pletu neosnovane priče, one su obiteljski ljudi, vrsne domaćice, dobre majke i odlične supruge. Vole se brinuti i tetošiti supruga i djecu, no potrebno im je i vrijeme za same sebe, kako bi mogle napuniti baterije. 

POSAO
Zmije su odlični sakupljači informacija i analitičari. Nikada ne poduzimaju korake, ako nisu sve podrobno ispitali. Teško je uhvatiti Zmiju u situaciji da ne zna ili ne može doći do neke informacije unutar svega nekoliko minuta. No, za razliku od Zmaja, Zmije su puno opreznije i nepovjerljivije. Dobro čuvaju povjerene im tajne. Imaju istančanu intuiciju i rijetko griješe. Znaju raspolagati novcem i često su se u stanju obogatiti i živjeti na visokoj nozi. Pripadnici ovog znaka bave se najrazličitijim poslovima, pri čemu imaju puno uspjeha. Dobri su u sektoru financija i knjigovodstva, u školstvu i obrazovnim poslovima, u umjetničkim zanimanjima svih vrsta, ma zapravo u svemu čega se prihvate. 


© Adaptacije d.o.o.