RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Vrste naših usluga

ADAPTACIJA STANA JE ZA NAS IZAZOV KOJI DIZAJNIRAMO I REALIZIRAMO


Adaptacija stana je izazov na koji se odgovara profesionalnošću i kvalitetom u svrhu realizacije onoga što želite preurediti, nadograditi, izgraditi. Naša kompetencija adaptiranja stambeno poslovnih objekata i dugogodišnje iskustvo u svim potrebnim segmentima adaptacije stanova pruža nam mogućnost predviđanja i koordiniranja u cilju kvalitetnijih i cjelovitih realizacija Vaših ideja. Ušteda vremena i manji troškovi adaptacije ciljevi su prema kojima poslujemo i funkcioniramo u suradnji sa Vama. Svaku adaptaciju stana započinjemo pripremnim radovima u kojima upozoravamo i predviđamo Vama skrivene probleme, kako bismo Vam olakšali vremenski i financijski. Kvaliteta naše izvedbe ovisi o tim predviđanjima i otklanja postojeće probleme stvarajući buduću sliku idealnog željenog stanja. Kontrolom kvalitete materijala koje ugrađujemo, pružamo Vam dugogodišnju garanciju na radove i ugrađenu opremu.

Demontaže i rušenja početna su faza radova i najkompleksnija vrsta naših radova na adaptaciji stana ili kuće. Velika stručnost, pozornost i iskustvo potrebni su kako bi izvođenjem ovih radova nesmetano započeli proces adaptacije, i kako biste nama pružili priliku da Vam demonstriramo kvalitetu i stručnost naše tvrtke u sklopu djelatnosti koje izvršavamo. Maksimalno uklanjanje štetnih tvari starih instalacija i sanitarija koje su već ugrađene, izbjegavanje primjene materijala koje imaju štetno djelovanje na ljude, te ekološka osviještenost zbrinjavanja otpada imperativ je koji uvijek izvršavamo. Izvedba demontaže odlična je prilika za trajno rješavanje sitnih kućnih štetočina kao što su mravi i sl. koji su začahureni u pukotinama zidova, a ujedno i zadatak koji je tendencija naše stručnosti.

Veliku angažiranost posvećujemo izvedbi instalacije centralnog grijanja i izvedbi vodovodnih instalacijaelektroinstalaterskih radova, kao i plinoinstalaterskim radovima. Sve češća potreba za ugodnom kućnom i radnom aklimatizacijom prostora, dovodi nas do želje za ugradnjom klima uređaja, stoga je jedna od naših djelatnosti upravo klimatizacija i ugradnja ventilacija

Cjelokupni oblik i dizajn Vašega budućeg doma stvaramo zidarskim radovima kojima konačni estetski izgled i funkcionalnost upotpunjuju keramičarskikamenarskiparketarski te soboslikarsko ličilaćki radovi. Pružamo Vam sigurnost i kompletnu uslugu planiranja, savjetovanja i izvedbe radova iz područja suhe gradnje ( knauf- rigips), ali i iz svih onih područja adaptacije koja su Vam nejasna, strana ili ste u nedoumici zbog njih. Estetiku i posebnost Vašega doma također upotpunjujemo staklarskimstolarskim i roletarskim radovima, a vršimo i standardnu ugradnju pvc stolarije, dakle ugradnju prozora i vrata. Za sigurnost Vašeg doma brinemo se ugrađujući visokokvalitetna protuprovalna vrata. Za sve radove i ugrađene materijale garantiramo višegodišnjom garancijom, a opremu ugrađujemo isključivo koja ima odgovarajuće certifikate i višegodišnje garancije.

Cjelokupni postupak adaptacije Vašeg stana potpisujemo Vašom pozitivnom ocjenom koja nas i čini uspješnom tvrtkom, a time dokazuje kvalitetu i iskustvenu stručnost onoga što nudimo i u konačnici izvršavamo.

WEB STRANICE Adaptacije.hr SU U IZRADI - Posjetite naše web stranice Adaptacija-stana.com 

Pripremni radovi

pripremaPripremni radovi su osobito važni i treba im posvetiti posebnu pažnju. Kvalitetnim pristupom pripremnim radovima te kvalitetnim i profesionalnim planiranjem adaptacije može se uštedjeti dosta vremena, ali i značajno smanjiti troškove adaptacije. O kvalitetnoj pripremi radilišta za početak radova ovise sve buduće aktivnosti na radilištu.

VIŠE INFORMACIJA

Centralno grijanje

radijatorTemperatura ljudskog tijela iznosi između 36,5 i 37 stupnjeva Celzija, no čovjek se sasvim ugodno osjeća i na mnogo nižoj temperaturi, ali pod uvjetom da je prostorija dobro izolirana  i da se toplina u njoj zadržava.

VIŠE INFORMACIJA

Stolarski radovi

stolarVrata i stepenište spajaju eksterijer sa našim interijerom, naš interijer dijele na više prostorija spajajući ih u jednu cjelinu u kojoj živimo. U adaptaciji stana ili kuće vrata i stepenište postaju granica između arhitekture i dizajna interijera onoga trenutka kada svoju ideju želite realizirati. 

VIŠE INFORMACIJA

Roletarski radovi

roleteKada se želite zaštititi od znatiželjnih pogleda iz okoline, ponekad zamorne sunčeve svjetlosti,  ili jednostavno ukrasiti svoje prozore ili balkonska vrata, tada osim zavjesa možete iskorisititi i kreativne dizajne roleta. Uz posebne dodatke, rolete mogu biti i djelomično protuprovalne i time Vam pružiti veću sigurnost.

VIŠE INFORMACIJA

Protuprovalna vrata

protuprovalna

U vrijeme godišnjih odmora, kada napuštamo svoje domove i odlazimo na dugo iščekivani odmor, probude se i naši strahovi od provale i krađe. Nažalost, takva (ne)djela znaju se dogoditi čak i dok su stanari još prisutni, jer -  iako na to ne mislimo – sezona kriminala traje cijelu godinu.

VIŠE INFORMACIJA

Soboslikarsko ličilaćki radovi

soboslikari2 Boja je jedan od najvažnijih elemenata u dekoraciji interijera. U bojama se kriju neograničene mogućnosti, premda je svako pretjerivanje vrlo delikatno. Tako u unutrašnjoj dekoraciji u načelu postoje tri pristupa uporabi boja- usklađuju se različite nijanse jedne boje, komplementarne boje i kontrastne boje.

VIŠE INFORMACIJA

Suha gradnja (knauf - rigips)

suha gradnjaU procesu adaptacije stambenog prostora, u samim zidarskim radovima, često se javljaju statički problemi, a prljavština i građevinski otpad te dugo čekanje da se sve površine osuše zadaju nam glavobolje. Idealno rješenje ovih problema upravo je suha montažna izgradnja sa Knauf sustavima, koja nam pruža niz prednosti.

VIŠE INFORMACIJA

Klimatizacija i ventilacija

klimaLjeto je naomiljenije godišnje doba većini pa tako možda i Vama. Odmor, Sunce, plaža, more, besramno uživanje sve su to asocijacije na ljeto koje ipak uz ove hedonističke motive ima i jednu veliku manu, a to je paklena vrućina, neizdrživa sparina i dehidracija.

VIŠE INFORMACIJA

Elektroinstalaterski radovi

elektroinstalaterski 1Ako je električna instalacija stara treba je pravovremeno promijeniti, jer stare žice i kablovi predstavljaju stalnu opasnost od požara. Adaptacija Vašega doma odlična je prilika za nove električne instalacije.


VIŠE INFORMACIJA

Dostava opreme i materijala

dostavaVrlo je važno u procesu adaptacije pomno ju isplanirati, kako bi njena realizacija zadovoljavala Vaše zahtjeve i pri tome Vam uštedjela vrijeme i novac. Svaka vrsta radova zahtjeva i određenu opremu, kao i njezinu dostavu. U našoj praksi  za Vas vršimo dostavu opreme  direktno u stan, 

VIŠE INFORMACIJA

Demontaža i rušenje

rusenjeNakon pažljivog i sistematskog planiranja radova, uvod u proces adaptacije započinjemo radovima na demontaži i rušenju. Rušenje je neizostavni dio ove vrste posla, a u većini slučajeva je riječ o djelomičnom rušenju, demontaži ovratnika, prozora, kupaona, ali i demontažu parketa, keramičkih pločica, ili stare stolarije.

VIŠE INFORMACIJA

Vodovodna instalacija

vodovodOd davnina  su ljudi gradili gradove u blizini rijeka i izvora vode, a civilizacija je i nastala uz područja bogata vodom i podzemnim vodama. Prve gradnje započete su primitivnim materijalima kako bi nastali akvadukti poput onog cara Dioklecijana, koji i dan danas dovodi vodu u jedan od naših gradova.

VIŠE INFORMACIJA

Plinoinstalaterski radovi

plinUnutarnjom plinskom instalacijom smatramo instalaciju iza glavnog zapora sve do kraja dimovodnog uređaja. Sastoji se od cijevne instalacije, plinomjera s regulatorom, plinskih naprava, opskrbe zrakom za izgaranje i dimovodnog uređaja. Plinska instalacija zahtjevan je i vrlo delikatan posao stoga je dopušten isključivo ovlaštenim instalaterima za njegovu izvedbu.

VIŠE INFORMACIJA

PVC stolarija

PVCBilo da živite u bučnome gradu ili manjemu mjestu gdje su zime izrazito hladne, a vjetar dovoljno jak da prodre u Vaš dom kroz vrata ili prozore, morate zaštiti svoj dom od vanjskih utjecaja i bučne okoline. Jednostavan dizajn Vaših prozora i vrata, a ujedno i odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju osigurati ćete ugradnjom PVC stolarije.
VIŠE INFORMACIJA

Staklarski radovi

Staklo je u arhitekturi i građevinarstvu preuzelo veliku dekorativnu ulogu, sa funkcijom dobivanja puno veće količine svjetlosti u našim stambenim objektima ili poslovnim prostorima. Kako bismo naš boravak u tim prostorima uljepšali sunčevim svjetlom, koje nas hrani onom dozom radosti svojim sjajem, koristiti ćemo veliku količinu.

VIŠE INFORMACIJA

Parketarski radovi

parketiParket je oduvijek imao ulogu više dekorativnog elementa, jer je svojom elegantnošću i profinjenim dizajnom činio prostor toplijim, uređenim sa ukusom i stilom. Ulaganje u parkete jedno je od najisplativijih ulaganja prilikom adaptacije stana ili kuće, iz razloga što stvara zdraviji ambijent Vašega doma

VIŠE INFORMACIJA

Keramičarski radovi

keramika 3

Ugradnjom keramike unosimo dio povijesti i antičkog duha u svoje domove, i iako danas imamo nebrojen stil i dizajn to je dio razvoja jedne od najstarijih građevinskih tehnika i materijala. Današnja suvremena keramika razvila se iz paleolitskog lončarstva, a poznajemo i razlikujemo nekoliko vrsta keramike kao što su terakota, fajansa, majolika i porculan.

VIŠE INFORMACIJA

Kamenarski radovi

kamenarski 2

Uz tzv. standardni dio ponude mi izvodimo i ostale unutrašnje radove koji iziskuju iskustvo polaganja, ugradnje i rekonstrukcije kamena, po tradicionalnim i suvremenim metodama. Vršimo izvedbu kamenih podova, kamenih gazišta stepeništa, dekorativnih oblaganja zidova koji svojim klasičnim stilom, uz kombinaciju s vašim osobnim stilom uređenja daju dozu mističnosti i glamura vašem stambenom prostoru.

VIŠE INFORMACIJA

Zidarski radovi

zidariNeizostavni i glavni dio adaptacije svakako su zidarski radovi. Kada manji građevinski radovi znatno ne poboljšavaju interijer, treba se odlučiti za veće zahvate u sklopu zidarskih radova kao što su rušenje zidova, podizanje novih, otvaranje potkrovlja, uređenje podruma ili podizanje i spuštanje razina na pojedinim katovima

VIŠE INFORMACIJA

Montaža i ostali sitni radovi

montazaDeploy a replica of the this month's demo with ease, using the RocketLauncher package available for Joomla 1.5 and 2.5.

More Information