RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Feng Shui - Horoskopski znak - Štakor

BRZ, ZNATIŽELJAN, HRABAR, NEPREDVIDIV, ŠARMANTAN

PN: Kada čujemo riječ Štakor, kod nas zapadnjaka odmah se javlja slika prljave, podle, grabežljive životinje najniže kategorije. No kod Kineza to nije tako. Oni u svemu, pa tako i u Štakoru vide prvenstveno pozitivne i hvale vrijedne karakteristike. 

KARAKTER
Općenito o ljudima rođenim u znaku Štakora možemo reći da su ekstrovertirani i druželjubivi, odvažni, zanimljivi i nepredvidivi ljudi. Već od malih nogu pokazuju želju i potrebu za stalnošću i sigurnošću, no i veliku znatiželju. Učinit će sve što je potrebno kako bi zadovoljili svoju znatiželju, pa makar to bilo i na njihovu štetu. Njihova hrabrost i nepredvidivost ponekad je i za njih same zastrašujuća. 
Muškarac Štakor vrlo je šarmantan, slatkorječiv i uglađen. Mada možda nije fizički najatraktivniji muškarac kojega možete zamisliti, njegove zanimljive dogodovštine i smisao za humor s lakoćom će osvojiti svako žensko srce. Voli kada mu se laska. Često zauzima vodeće pozicije na poslu i u društvu.
Žena Štakor vrlo je osjećajna i pomalo naivna, tako da možete biti sigurni da će pasti na šarm prvog dvoličnog zavodnika koji joj se nađe na putu. Taman kada se opusti i pomisli da je našla ljubav svog života, on će je razočarati na tako okrutan i bolan način, da će joj dugo trebati da se oporavi. Neke žene to neće obeshrabriti i one će još puno puta pronalaziti ljubav svog života, no one osjetljivije mogu u potpunosti odustati od ljubavi. Odlična je domaćica i strastvena ljubavnica.

ZDRAVLJE
Ljudi rođeni u godini Štakora vrlo su dobrog zdravlja i robusnog imuniteta. Rijetko obolijevaju, a kada se to ipak dogodi, ignoriraju simptome dokle god je to ljudski moguće. Posjeduju interes za alternativnu medicinu, pa će se ponekad, pogotovo u mlađim danima, obratiti alternativnom liječniku za pomoć. Ukoliko terapija ne pokaže momentalne rezultate odustat će od alternativne medicine, ponekad i zauvijek. Ne vole dugotrajne terapije i rehabilitaciju, pa će pristati i na najjači lijek s brojnim nuspojavama kako bi što brže opet mogli nastaviti svojim užurbanim tempom. Rijetko se izliječe do kraja, stoga u starosti pate od kroničnih bolesti koje su zaradili u mladosti. Iako im je to vrlo teško, ako ne i nemoguće dokazati, redovita zdrava ishrana mogla bi bitno doprinijeti njihovom zdravlju i dobrom osjećaju. 

LJUBAV
I žena i muškarac Štakor u biti imaju istu skrivenu želju u ljubavi, pronaći nježnog i osjećajnog partnera kojega će privući, zavesti i povesti doma. Ne dajte se obmanuti njihovim ponašanjem u društvu koje je ležerno, čak nehajno, a skriva lavinu strasti. Oboje imaju slabost za slatkorječive osobe koje će ih hvaliti, ohrabrivati i dijeliti im komplimente. Vole ugodnost doma, literaturu, umjetnost i sve što je lijepo. 
Najbolje se slažu sa Štakorom, Bivolom, Zmajem i Majmunom. Dobro se slažu s Tigrom, Zmijom, Kozom i Psom. Ne slažu se sa Zecom, Pijetlom i Svinjom. Najgora je kombinacija Štakora s Konjem. 

OBITELJ
U obitelji su brižni i privrženi. Žene Štakori odlične su domaćice. Kao roditelji Štakori puno očekuju od svoje djece, podupiru njihove talente i nagrađuju ih za postignute uspjehe. Zahtijevaju poštovanje, a trebali bi pružiti više osjećajnosti.

POSAO
Štakori su vrlo kreativni, fleksibilni i komunikativni ljudi, stoga im najbolje odgovaraju zanimanja u kojima mogu maksimalno iskoristiti te svoje talente. Vole fleksibilno radno vrijeme, kako bi u potpunosti mogli upotrijebiti svoju kreativnost. Vrijedni su i marljivi, rado i s lakoćom započinju nove poslove i projekte. No često gube interes kada naiđu na prvu prepreku. S partnerom ili timom koji im može pomoći u takvim situacijama, ostvaruju neočekivane rezultate. 


© Adaptacije d.o.o.