RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

O nama

Naša osnovna djelatnost su adaptacije stambeno-poslovnih prostora.  Razvoj i edukacija na stručnom planu kontinuirana je, jer djelatnici su ti koji naše zamisli i koncepciju rada provode u djelo. Znanje, stručnost i iskustvo naših zaposlenika i suradnika predstavljaju kapitalnu vrijednost naše  tvrtke.

Naše primarno područje djelovanja je grad Zagreb
Naše primarno područje djelovanja je grad Zagreb

Želja nam je postići što veće zadovoljstvo kod investitora, s jasno utvrđenim postupcima i odgovornostima, te uz dosljedno pridržavanje zakonskih i drugih obavezujućih propisa. Prioritet u našem poslovanju je stalno poboljšavanje učinkovitosti  u radnom procesu, kako bismo dobrom organizacijom doveli do velike uštede novca.

Sukladno procijenjenim potrebama i mogućnostima razvijamo i primjenjujemo postupke u kojima se maksimalno štiti okoliš, a vama i vašoj obitelji samim time osiguravamo zdravlje i sigurnost življenja u vašem domu. Poslovanje prema principima društveno odgovornog poslovanja nameće nam prioritetno obavezu  primjene svih ekoloških standarda u graditeljstvu.

Adaptacije d.o.o. na domaćem se tržištu pojavljuje i kao zapaženi investitor u građevinskom sektoru. I u ovom segmentu nastavljamo smjerom svoje poslovne politike, a to je neprikosnovena kvaliteta i beskompromisno poštivanje ekoloških i drugih normi u svim segmentima.

Cilj nam je pružiti maksimum kvalitete u tržišnim uvjetima - kako u pogledu klasičnih građevinskih tehnologija, tako i u segmentu dodatnih tehnoloških rješenja višeg standarda. Pozicionirani smo ne samo kao proizvođač, već kao tvrtka koja nameće standarde i pravi jasnu razliku između sebe i drugih.

Adaptacije d.o.o. je s godinama odgovornog poslovanja postalo brand ime  sa zavidnom graditeljskom  tradicijom, te jasnom koncepcijom i vrhunskom kvalitetom u zadanim okvirima u svim segmentima naše djelatnosti.

Poslovni rezultati iz godine u godinu pokazuju kontinuirani rast, što je dokaz da samo politika kvalitete rada, jasno zadanih ciljeva i vrhunskog odnosa prema investitoru omogućuje dugoročni uspjeh na tržištu.

Adaptacije d.o.o.
KONTAKT


Adaptacije d.o.o. Maršanići 2b, Zagreb 10090 Hrvatska
 Telefon: +385 1 6381 666 - Mobitel: +385 91 952-8218
Uredovno vrijeme ponedjeljak - petak od 09 do 15h