RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Feng Shui - Aktiviranje spavaće sobe za ljubav

LJUBAVNA OAZA

PN: Jedno od malobrojnih životnih područja koja se smiju aktivirati u spavaćoj sobi jest područje ljubavi. To je moguće napraviti na nekoliko različitih načina. No što god poduzeli, važno je da soba odiše bliskošću i toplinom.

Da biste privukli ljubavnu sreću, bilo da ste samac koji priželjkuje vezu, par koji se želi vezati za život ili ste već u braku, a želite poboljšati svoje odnose i ponovno zapaliti staru vatru, morat ćete napraviti nešto više od pukog preuređenja spavaće sobe. Morat ćete naći vrijeme i mjesto za ljubav. To mjesto neka bude spavaća soba, a vrijeme odredite sami. Ako ste samac razmislite o tome što zapravo želite u životu, kakav oblik veze, kakvu osobu za vezu, ako ste u vezi, a želite je ozakoniti, zapitajte se koliko se dobro poznajete, imate li zajedničke snove, ciljeve, hoćete li moći do kraja života voljeti tu osobu. Ako ste pak u braku, sva prethodna pitanja već su raščišćena, no zapitajte se što možete učiniti kako biste razveselili svoju suprugu ili supruga, što možete učiniti kako biste produbili svoju bliskost i unaprijedili komunikaciju. To nas opet vraća na ishodište, za ljubav je potrebno mjesto i vrijeme, ali i trud uložen od obje strane. 

Konkretni prijedlozi što možete napraviti u tom prostoru puno su manji dio posla u odnosu na sve prethodno napisano.  Evo par ideja koje će pomoći samcima. Ako želite privući ozbiljnog partnera u svoj život, koji će vas voljeti i biti s vama do kraja života, nabavite par mandarinskih patkica i stavite ih na jugozapad spavaće sobe. Važno je da su patkice mandarinske jer su samo one monogamna vrsta među patkama. Ako ih ne možete nabaviti, postavite sliku para na vjenčanju. To može biti bilo tko, vaši roditelji, baka i djed ili neki par iz novina. Važno je samo da su sretni i veseli na slici, te da je slika s vjenčanja. Kao dodatak tome postavite dvije svijeće, crvene, žute ili od prirodnog voska. Neka čitav jugozapad bude žut, oker ili neke svijetle zemljane boje s detaljima u crvenoj (možda srca?) i uspjeh vam je zagarantiran.

Ako ste samac koji se samo želi zabaviti napučite jugozapad cvijećem, a najbolje crvenim ružama ili božurima, no ne stavljajte mandarinske patke niti slike s vjenčanja, jer ćete tako privući ozbiljne osobe koje ćete na kraju povrijediti kada shvate da vi s njima nemate ozbiljne namjere. 

Ako ste u vezi, a želite se vjenčati (ovo je očito savjet za djevojke, mada ima i mladića kojima će dobro doći) postavite sliku ili figuricu mandarinskih pataka ili sliku vjenčanja na jugozapad. Možete se poslužiti i simbolom dvostruke sreće koji donosi brak i bračnu sreću ili srcima. 

Ako ste u braku slika divljih gusaka, bilo u gnijezdu ili u letu, pravi je odabir za vas. One simboliziraju sretan brak i privržene, bliske supružnike. Naravno, nema boljeg feng shuija od vaše zajedničke slike na kojoj ste zagrljeni, nasmijani i sretni. U spavaćoj sobi koristite slike na kojima nisu vaša djeca, jer je to vaša oaza ljubavi. Slike na kojima ste skupa s djecom radije stavite na jugozapad i/ili sjeverozapad dnevnog boravka, kako bi vam donijele sretne obiteljske trenutke. 

I posteljina može pomoći u kreiranju ljubavnog ozračja. Odaberite materijale koje volite, nježnih i toplih boja. Ukrasite zidove ljubavnim prizorima, zapalite ponekad svijeću ili mirisni štapić. Izbacite televizijski aparat i mobitele iz spavaće sobe. Popričajte s partnerom, pitajte ga kako se osjeća i što bi želio/la promijeniti na bolje u vašem odnosu. Nikada se nemojte svađati u spavaćoj sobi. Ona je prostor intimnosti, nježnosti i suosjećanja, vaše svetište u kojem crpite mir, uživanje i odmor. Dopustite sami sebi imati prostor za ljubav i dajte si vremena uživati u svakom zajedničkom trenutku. 


© Adaptacije d.o.o.