RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Bijelo potkrovlje

Bijelo potkrovlje transparentnog karaktera u minimalističkom diktatu

Za sve ljubitelje minimalizma uređenje interijera predstavlja odličan način iskazivanja svojih ideja.Za sve ljubitelje minimalizma uređenje interijera predstavlja odličan način iskazivanja svojih ideja. Kada je dobar ukus pretopljen u potkrovlje stvaraju se čiste linije i jednostavnost unutrašnjosti, čime se stvara udobnost i pojednostavljen način prikazivanja složenih konstrukcija. Bijelo oslikani zidovi i laminat bijele boje biti će odličan odabir, a crni ili tamno smeđi namještaj manjih dimenzija u modernoj izvedbi može činiti perfektan kontrast. Veliki prozori od poda do stropa ili velike krovne stijenke koje se nadovezuju na bočne zidove dodati će puno svjetla i romantičan noćni prizor, a njihovim otvaranjem možete ostvariti efekt balkona u lijepe sunčane dane. 
   
Kutna garnitura od eko kože u svijetlo plavoj i sivoj boji savršeno će izgledati u ovom ambijentu pod nebomU obzir dolaze i elegantni uzorci tapeta, kako bi upotpunile prostor na jedan specifičan način, koji samo tapete mogu omogućiti. Ukoliko želite pridodati dozu klasike, tada se poigrajte uzocima velikih širokih okomitih pruga u sjajnim varijantama ili matiranim sitnim prugicama. Igra sjene i svjetlosti učiniti će svoje i na zanimljiv način obogatiti Vaše zidove, a dio ispod krovne kosine upotpuniti na vrlo dinamičan način. Kutna garnitura od eko kože u svijetlo plavoj i sivoj boji savršeno će izgledati u ovom ambijentu pod nebom, a možda i biti lakši za održavanje od primjerice čisto bijelog materijala. 
   
Kupaonicu u potkrovlju uvijek možete očarati minimalističkim dizajnima tuš kabina, samostojećih kada i jacuzzy-ja.Kupaonicu u potkrovlju uvijek možete očarati minimalističkim dizajnima tuš kabina, samostojećih kada i jacuzzy-ja. Vrlo popularan model predstavlja kupaonica obložena drvenim materijalima kupaonskog namještaja, a nove kolekcije kada vrhunskih tvrtki poput Agape, unose jednostavnost i čiste linije u Vaš dom. Kada obložena šperpločom modelirana kao ležaljka pruža ergonomski dizajn za kupanje i opuštanje, a svijetlo obojeni hrast bio bi idealan odabir za manje površine kupaonica pod krovom. Šperploča je materijal izrađen od prirodnog drva, a formira snažni proizvodni proces, koji može preuzeti različite oblike savijanjem, laminiranjem i prešanjem. Trenutno veliki trend u uređenju kupaonica predstavlja takozvani "walk in shower" odnosno tuš pod kojim možete slobodno hodati. Komocija i nesputanost odlike su koje ga čine najpopularnijim tipom tuš kabine. Tuš je ograđen staklenom stijenkom i ne dopušta vodi da prijeđe na vanjski dio. To su modularne jedinice koje imaju pod, ograđen staklom i transparentna staklena vrata, većinom izrađena od plexi stakla, vodonepropusna, a unutar njih se nalazi integrirani tuš i slavina vrlo pojednostavljene strukture. Profili od nehrđajućeg čelika štite staklo, a učinkovitu uporabu zauzimaju zakrivljene staklene ploče, svijetli eloksirani aluminij i komponente od kromiranog mesinga. Ovakav tip kupaonice odgovara zahtjevima minimalističkog stila, a odličan je primjer kako potkrovlje ukrasiti na veličanstven način uz visoku estetsku vrijednost. 
   
Bijela boja neka dominira prostoromBijela boja neka dominira prostorom, a namještaj poput stola, komoda i ostalih elemenata biti će vrlo efektivan i zahvalan, ukoliko je izrađen od stakla. Plastične bijele stolice ili stolice u kombinaciji staklenog i inox materijala automatski će se stopiti sa bijelom pozadinom i tako vizualno rasteretiti prostor, uz nevidljivi dojam, kao da nije tu. To će stvoriti nenametljiv način opremanja u prostoru te manje vizualnih prepreka u vidnom polju promatrača, a opet služiti svojoj svrsi. Tako ćete na njih uvijek moći sjesti, objedovati, rješavati radne zadatke, a kada nisu u uporabi kroz njihov transparentan izgled ćete imati osjećaj velike prostranosti i većeg prostora. Otvoreni tip potkrovlja tražiti će ravnotežu između linearnosti nametnute dugim paralelnim glavnim zidnim stijenkama. U najniži dio kosine uredite relaksirajuću zonu sa mekanim ležajem prekrivenim nježnim bojama posteljine. Ako ste potkrovlje preuredili u stan, dnevni boravak, kuhinju i blagovaonu uvijek možete odvojiti staklenom stijenkom, kako bi pristup bio strogo minimalistički. 
   
Potkrovlje je odličan izazov za prikazivanje definicijie minimalizma, jer se na izuzetno privlačan način može fantastično dizajnirati, a bijelom bojom u potpunosti pojednostaviti. To će biti izvedeno po diktatu njegovih linija i oblika , uz naravno pokoju sitnicu iz Vaše mašte. 


© Adaptacije d.o.o.