RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

AUTOMATIZIRANO UPRAVLJANJE VAŠIM PROZORIMA

Komfor ostvaren novostima iz tehnologije krovnih prozora

krovni prozoriTehnologija svakoga dana nadahnjuje i pomaže nam da živimo jednim bržim i pojednostavljenim načinom, a uvelike olakšava i pomaže našoj lijenosti, u pozitivnom smislu riječi. Život u potkrovlju može postati čaroban i vrlo privlačan, osobito kada tehnologija "umiješa svoje prste". Krovni prozori ostvaruju jednu posebnost i karizmu kroz estetiku prostora, a omogućavaju nam nekoliko funkcija. Osvijetljavanje interijera, prozračivanje, izolaciju od vrućine i hladnoće te adekvatnu zvučnu izolaciju. Često zaboravite zatvoriti prozor, a prisjetite ga se tek u slučaju kiše, tako da podovi obvezno budu natopljeni vodenim kapima, a namještaj ponekad i uništen. Osobito ako ste podove obložili skupocjenim parketom ovo će Vam predstavljati noćnu moru i veliki financijski gubitak. Tvrtka Integra je pronašla način kako ovaj problem riješiti i osmislila "inteligentan" prozor, koji u slučaju kiše zatvara prozor. Ako je to doista tako, onda vjerujemo kako tehnologija zaista napreduje svakim danom i obvezno stajemo u njezinu obranu, kada se spominje u negativnom kontekstu.
 
krovni prozoriNaime, u slučaju kiše ili snijega, senzor će zatvoriti prozor, Vaši podovi će ostati ipak suhi, a Vaš dom u potkrovlju siguran i dalje ventiliran, jer ventilacijski preklop nakon aktivacije senzora za kišu ostaje otvoren. Automatsko zatvaranje i otvaranje prozora, u unaprijed određeno vrijeme, može omogućiti da se potkrovlje ventilira kada niste u kući. Pritiskom na daljinski upravljač ostvarujete ove radnje, a Vaš klik na određenu funkciju je Vaša zapovijed. Baš kao vladar svoga carstva, sada imate svoju slugu, koja će otvarati i zatvarati prozor po Vašoj naredbi, čak i prema željenom kutu otvaranja prozora (primjerice za 45%).  Buđenje možete olakšati bez previše tipkanja po daljinskom upravljaču i bez dizanja iz kreveta, već pritiskom na jedan gumb iz kreveta možete i otvoriti prozor i podići roletu i unutarnje sjenilo te pustiti jutarnje zrake sunca da Vas obgrle i svojim zlatnim sjajem razbude za novi radni dan. Ovisno kakvu atmosferu želite u prostoru, tako možete automatski upravljati roletama i sjenilima, koji se direktno spajaju na prozore, bez dodatnog ožičenja. Sjenilima je moguće upravljati ručno, ali i solarnim napajanjem. Djeluje po principu daljinskog upravljača, bez spajanja na struju, jer sjenilo sadrži bateriju na solarno napajanje, pa se aktivira daljinskim upravljačem. Također, u bilo kojem trenutku možete provjeriti status prozora, pogledom na ekran daljinskog upravljača, te mogućnosti grupiranja proizvoda prema vrsti prostorije. I tako ovom izumu nema kraja.
 
krovni prozoriKrovni prozori na električno upravljanje sada pružaju toliko komfor, da jednostavno može razmaziti svakog od ukućana i korisnika ovog proizvoda. Tajna je u sitnici, a odnosi se na maleni motor za otvaranje i zatvaranje prozora. Tako prozor možete otvoriti u sekundi i to za jednu trećinu, u pola, kompletno. Postoje i pojedini segmenti poput ventilacijskog sustava kojeg možete ugraditi u pojedine prozorske sustave, a učinkovito djeluju na način da izbacuju ustajali zrak i ubacuju svježi u prostoriju. Ukoliko ste u potkrovlju uredili atelje sa velikim staklenim stijenkama, odnosno velikim krovnim prozorima, njihovim otvaranjem možete ostvariti dojam terase. To Vam omogućuje ugodnu prirodnu atmosferu za kreativnije stvaranje i izražavanje svog talenta. Bez obzira slikate li, pišete ili skladate, svježina i boravak na zraku motivirati će Vas za neke nove pothvate, slike, dionice. Tako je predstavljen je inovativni proizvod, koji zahvaljujući elektromotoru može vrlo jednostavno i brzo otvoriti u potpunosti krovne prozore. Tako da Vas iznenadni pljusak ne može naljutiti i uništiti Vam novu sliku.
  
krovni prozoriDakle, ukoliko Vam se prozor nalazi van dohvata ruke ili samo tražite komfor i udobnost, tada su električno upravljani prozori odlična varijanta za Vas i Vaše potkrovlje. Modernizam radio-frekvencijske tehnologije ostvaruje ove Vaše snove i želju za upravljanjem prozora iz udobnog kreveta ili sjedeće garniture, ali i bilo koje druge prostorije u stanu. Kada Vas iznenadi kiša, prozor će se automatski zatvoriti, a svježi će zrak i dalje ulaziti. Prozori će i dalje disati, a klima Vašeg prostora biti na kvalitetnoj razini.


© Adaptacije d.o.o.