RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Opremanje

Kada prvi put kročite u svoj novi ili tek uređen stan očekuju vas prazne sobe koje pružaju puno uzbudljivih mogućnosti za opremanje i ukrašavanje te nabavu svega potrebnog što će vam učiniti život u stanu ugodnijim i udobnijim. Čak i najmanji, kao i najstariji stan, može izgledati prelijepo ako ga pravilno opremite i ukrasite s puno ljubavi i pažnje. Opremanje stana može biti zabavan i uzbudljiv zadatak, pogotovo ako je ovo vaš prvi stan.

Nakon što ste nam prepustili adaptaciju stana, potrudili smo se da vam upravo te najljepše trenutke učinimo još ljepšima. Stoga vam u sklopu naše ponude osiguravamo i prepuštamo - bez ikakve provizije - visoke popuste kod naših dobavljača prilikom kupovine potrebne opreme za vaš stan. U trenutku kada će vam to biti potrebno, uputit ćemo vas na trgovine i radionice u kojima možete realizirati visoke popuste na skoro svu opremu koja vam je potrebna za opremanje stana. Ugovoreni popusti kod naših dugogodišnjih dobavljača opreme i materijala kreću se od 20% do čak 35% u pojedinim trgovinama, na pojedine artikle.

Popuste možete ostvariti na parket, laminat, keramičke pločice, sanitarije i svu ostalu opremu za kupaonice, potom na radijatore, plinske i električne bojlere, utičnice i prekidače, rasvjetna tijela, klima uređaje, bijelu tehniku, kuhinje. Uglavnom, na gotovo sve što vam je potrebno za kompletno uređenje stana.