RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Grijanje stana - opremanje

Podni kotlovi za centralno grijanje

Kruto gorivo s automatskim loženjem; kotao na ulje pod pritiskom; model peći na ulje s pretincem za sušenje; kotao na plin; kombinirani kotao na plin s kaloriferom; plinski kotao ispod radne plohe; samostalni plinski kotao.

Zidni bojleri

Plinski bojler sa fasadnim nastavkom; praktičan zidni bojler koji se proizvodi u tri veličine tako da se može uklopiti u različite zidne elemente; opremljen ventilatorom

Sobne peći

Peć na kruto gorivo za grijanje vode, kruto gorivo za grijanje vode, kruto gorivo, do osam radijatora; samostalna peć na kruto gorivo, djelomično centralno grijanje, plinska peć, grijanje putem radijacije, potpuno centralno grijanje; peć na ulje.

Grijanje toplim zrakom

Peć za grijanje zraka i vode; grijalica za zrak sa ventilatorom; peć za zagrijavanje zraka; električni uređaj za klimatiziranje (radi na jeftiniju noćnu struju); sobni raspršivač toplog zraka koji se zagrijava u centralnom uređaju; zidna peć na ulje sa ugrađenim bojlerom za toplu vodu.

Radijatori

Plosnati konvektor; rebrasti konvektor; čelični radijator; niski konvektor; električni rubni radijator na toplu vodu; električni plosnati radijato; isti sa termostatskom kontrolom.

Termoakumulacione peći

Električna peć na jeftiniju struju sa regulatorom topline; proizvodi se u nekoliko modela različitih veličina i boja.

Neprenosive grijalice

Ugrađena plinska grijalica s otvorenim plamenikom; plinska konvektorska grijalica i plinska grijalica s ventilatorom; zidna električna grijalica; električna grijalica s ventilatorom i svjetiljkom.

Prenosive grijalice

Električna grijalica s ventilatorom (kalorifer) od jednog ili dva kilovata, zagrijava i hladni zrak, opremljena termostatskom kontrolom; niska električna grijalica- jedan kilovat.