RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Kamenarski radovi

Arhitekti koriste nove tehnologije za uštedu energije, vode, i drugih resursa, a također kreativno koriste prirodne materijale poput drveta, stakla i kamena za stvaranje novih dizajna interijera i eksterijera.

Uz tzv. standardni dio ponude mi izvodimo i ostale unutrašnje radove koji iziskuju iskustvo polaganja, ugradnje i rekonstrukcije kamena, po tradicionalnim i suvremenim metodama. Vršimo izvedbu kamenih podova, kamenih gazišta stepeništa, dekorativnih oblaganja zidova koji svojim klasičnim stilom, uz kombinaciju s vašim osobnim stilom uređenja daju dozu mističnosti i glamura vašem stambenom prostoru.

Kamen kao materijal ima svoje posebno mjesto u našem domu. Najčešće ga susrećemo u tzv. prozorskim klupčicama, koje imaju svoj estetski i funkcionalni smisao. Kamen kao materijal u kombinaciji s drvom ili nekim modernim materijalima kao što su inox i sl. vrhunski je odabir za naglasak vašeg osobnog stila.

Prirodni kamen je otporan i trajan, a ima lijep izgled. Pravilnom zaštitom i održavanjem vijek trajanja mu je neograničen, te će dugi niz godina biti kao nov.

Kamen je prirodni materijal koji će unijeti toplinu u vaš dom, ako se koristi kao dekoracija. Kamen ima prirodni šarm i predstavlja vezu prirode i zemlje. Atraktivni kameni zid lijepa je ideja za uređenje zida u dnevnoj sobi, koji u potpunosti može transformirati životni prostor. Zidani zid u dnevnoj sobi stvara osjećaj hladnoće, a sve to možete ublažiti postavljanjem kamina na stranu na kojoj se nalazi kameni zid, koji će donijeti toplinu prostoru i cijelom stambenom okolišu. Druga ideja je da samo kamin može biti okružen kamenim pločama, a za izgradnju kamenog zida nije potrebno rušiti postojeći zid, već je moguće sve riješiti dozidavanjem na postojeći zid.

Kamen je dostupn u više različitih oblika, boja i veličina koje se kao takve mogu koristiti za ukrašavanje vašeg doma ili uredskog prostora. Prirodni kamen može nadopuniti bilo koji dekor. Budući da je prirodni materijal, ne postoje dva ista kamena, a kombinacije su beskrajne, tako da kamen nudi više različitih mogućnosti za ukrašavanja interijera. Zid od prirodnog kamena u dnevnoj sobi stvara prirodno središte i može poslužiti kao pozadina za namještaj.

Mramorni kamen je preferirani materijal za izradu lijepih podnih pločica. Luksuznu kupaonicu lako je dobiti ugradnjom mramornih podova. U kuhinjama su sudoperi i police izrađeni od mramora da bi dobili zadivljujuću privlačnost, prozorske daske su drugi dizajni koji se mogu napraviti od mramora i doprinose cjelokupnoj ljepoti kuće.

Kamen pješčenjak ima otpornost na vremenske uvjete što ga čini idealnim za vanjske pločnike. U isto vrijeme, prekrasan je izbor za unutarnje podove i zidove. Najpopularnija primjena pješčenjaka je u izgradnji elegantnog kamina kod kuće. Grede, stupovi i prozorske daske napravljene od pješčenjaka poboljšavaju izgled mjesta.

Ploče i pločice od granita koriste se za podove, stepenice i mnoge druge svrhe. Korištenje granita za izradu dijelova spavaćih soba, kupaonica i kuhinja dodaju glamurozan izgled kući. Njegova dostupnost u različitim bojama i teksturama nudi ogroman broj izbora vlasnicima kuća za dekoraciju.