RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Vodovodna instalacija

 

VODOVODNA INSTALACIJA

 

     Od davnina su ljudi gradili gradove u blizini rijeka i izvora vode, a civilizacija je i nastala uz područja bogata vodom i podzemnim vodama. Prve gradnje započete su primitivnim materijalima kako bi nastali akvadukti poput onog cara Dioklecijana, koji i dan danas dovodi vodu u jedan od naših gradova. Danas smo sve modernijim materijalima omogućili sprovesti vodu u sve prostorije svoga doma, a najnovijim dizajnima obogatili interijer bazenima, saunama, jacuzzijima.

   U izvedbi vodovodnih intstalacija, izvedba kuhinjske jednako je zahtjevna kao i izvedba vodovodne instalacije kupaonice. Smještaj i izbor sanitarija uvjetovan je dimenzijama Vaše kupaonice ili kuhinje. Kako biste dobili maksimalno iskorištenu kupaonicu, pripazite na odabir opreme za Vašu kupaonicu i kvalitetno ju rasporedite. Ujedno, to će Vam omogućiti i jednostavnije održavanje i na taj način stvoriti dugoročno zadovoljstvo korištenja. Kuhinjska instalacija se većinom izvodi za sudoper, perilicu rublja ili za hladnjak sa ugrađenim ledomatom. Mjerila kvalitete ne možete uvijek vezati uz visinu cijene pojedinog artikla, stoga se prije konačne odluke odabira opreme za kupaonicu ili kuhinju posavjetujte sa nama. Naša dugogodišnja praksa i iskustvo omogućili su nam da uočavamo mnoge nedorečenosti određenih proizvoda i proizvođača. Kriteriji određivanja cijena većinom su neobjašnjivi i podsjećaju na izmišljenu priču totalno nepovezanu za sami proizvod i njegovu kvalitetu. Tu smo da Vas upozorimo i spriječimo kupnju skuplje, a nekvalitetne opreme za kupaonicu ili kuhinju te njezin neadekvatan odabir.

     Uvod u sve izvedbe vodovodne instalacije započinjemo kompletnom demontažom stare te izmjenom glavnog ventila vodovodne vertikale. Detaljne izmjere prostora, kao što su buduća visina podova, debljina zidova, te mjesta bušenja za montažu sanitarija izvršiti će Vam naši vodoinstalateri u suradnji sa ostalim odgovarajućim majstorima. Montaži sanitarija pristupamo posebnom preciznošću i pozornošću, a nakon izvedbe postave keramičkih pločica. Dugotrajno sigurno i funkcionalno korištenje naših usluga, osigurati ćemo Vam stručnom izvedbom instalacije tople vode, hladne vode i odvodne instalacije. Materijali koje koristimo zbog njihove kvalitete i dugotrajnosti variraju od čeličnih pocinčanih, bakrenih, plastičnih i plastičnih sendvič cijevi do novosti na tržištu kod koje je vanjski omotač i unutarnja cijev od plastike, a između sloj aluminija. Tako je jedan pod prvih bio aluplast , pex ili press cijevi i coesklima. Nekada, kod nas je bila najčešća upotreba pocinčanih cijevi, koje radi korozije i vlage danas mijenjamo. Najrasprostranjeniji sistem u izvedbi vodovodnih sanitarija su uporaba pvc ili takozvane vargon cijevi. Stručnu pomoć kod odabira opreme i cjelokupnu izvedbu vodovodnih instalacija naša tvrka Adaptacije d.o.o. izvršava isključivo na bazi korištenja najkvalitetnijih materijala sa ciljem uštede Vašega novca i praktičnosti konačne primjene.