RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Suha gradnja knauf – rigips

 

SUHA GRADNJA KNAUF – RIGIPS PLOČAMA

FLEKSIBILNOST I BRZINA EKONOMIČNOG SUSTAVA GRADNJE

 

     U procesu adaptacije stambenog prostora, u samim zidarskim radovima, često se javljaju statički problemi, a prljavština i građevinski otpad te dugo čekanje da se sve površine osuše zadaju nam glavobolje. Idealno rješenje ovih problema upravo je suha montažna izgradnja sa Knauf sustavima, koja nam pruža niz prednosti. Male debljine i težine Knauf sustavi zidova omogućuju jednostavnu izradu i montažu. Pored toga, možemo izbjeći štemanje odnosno naknadno razbijanje zidova za polaganje instalacijskih vodova, budući da se sve žice i cijevi polažu za vrijeme izgradnje u šupljinu zida ili stropa gdje ostaju nevidljive. Uštedu vremena postižemo upravo ovim suhim postupkom izrade, jer se sve površine mogu obrađivati bez daljnjeg čekanja. Kroz našu stručnost i profesionalnost, osigurati ćemo Vam udobnost stanovanja i poboljšati ju uporabom kvalitetnijih i praktičnijih materijala i sustava izgradnje, poput ove suhe gradnje. Razlog tome je činjenica da je gips dokazano pouzdan građevinski materijal, kojime svaka gradnja postaje užitak. Suha montažna gradnja također je univerzalno primjenjiv postupak tijekom svake adaptacije od podruma do krova, od poda do stropa, kod pregrađivanja, novogradnje i svih ostalih sustava izgradnje stambenih objekata. Naša stručna i pouzdana izvedba, maksimalna udobnost i minimalno statičko opterećenje, provjerena zaštita od buke, ispitana i certificirana zaštita od požara dvoslojnom oblogom i izvanredna toplinska izolacija korištenjem mineralne vune, ostvaruju se zahvaljujući Knauf sustavima suhomontažne gradnje.

   Sustavi suhe gradnje- Vrste suhe gradnje kao što su spušteni stropovi svih namjena i oblika, pregradni zidovi, zidne obloge i sve vrste suho montažnih podova kao i ostale dekorativne i funkcionalne elemente, poput kutija za skrivanje instalacija ili izvedbe pozicionirane rasvjete izvodimo na kvalitetan i siguran način. Viseći ili spušteni stropovi nude različite mogućnosti i kombinacije, od jednostavnih ili složenih površina do precizno izrađenih geometrijskih uzoraka ploča. Raspored prostorija možete odrediti prije montaže uporabom pregradnih zidova, a to nam omogućava veću fleksibilnost u projektiranju. Čvrstoća i stabilnost pregradnih zidova zadovoljavaju sve uvjete i standarde.

   Dugotrajna udobnost stanovanja s reguliranom mikroklimom prostorija i umjerenom vlagom u zraku jamči Vam upravo suha gradnja izvedena brzo, fleksibilno i ekonomično, bez dugog sušenja, a time skraćuje vrijeme izvedbe građevinskih radova. Rokove izvedbe također možemo smanjiti koristeći zidne obloge, kada želimo dodatno toplinski izolirati vanjske zidove. Umjesto žbukanja koristiti ćemo Knauf, kako bi izbjegli nepotrebno čekanje sušenja. Prednosti suhe gradnje su višestruke, brzina izvedbe je na prvome mjestu u odnosu na klasične prezide od cigle ili siporexa. Ne koristimo zamjenske materijale već isključivo atestirane materijale renomiranih proizvođača kao što su knauf ili rigips, a time opravdano dokazujemo profesionalnu reputaciju naše tvrtke Adaptacije d.o.o.