RT Ionosphere - шаблон joomla Joomla

Soboslikarsko ličilaćki radovi

 

SOBOSLIKARSKO LIČILAĆKI RADOVI

LIKOVNA UMJETNOST NA VAŠIM ZIDOVA, STROPOVIMA

 

   Boja je jedan od najvažnijih elemenata u dekoraciji interijera. U bojama se kriju neograničene mogućnosti, premda je svako pretjerivanje vrlo delikatno. Tako u unutrašnjoj dekoraciji u načelu postoje tri pristupa uporabi boja- usklađuju se različite nijanse jedne boje, komplementarne boje i kontrastne boje. Njihova uporaba uvjetovana je mnogim bitnim pojedinostima koje nije lako unaprijed predvidjeti, ali ih je teško kasnije promijeniti nakon obavljenog soboslikarsko ličilaćkog posla. Zato je vrlo važno dobro poznavati boje te kako one utječu jedna na drugu, ali i kako promjena jednog detalja utječe na dekorativni izgled cjeline stambenog prostora. Kod planiranja boja i bojanja stana značajnu ulogu ima struktura površine pojedinih materijala. Pri tome se ne smije smetnuti sa uma činjenica da se u sobi nalaze najrazličitiji materijali poput glatkih, žbukanih zidova, grubog saga ili prostirača od rogoza, lakirane plutene ploče, grube i hrapave zidne tapete, plastični materijali, glatki beton, neravne keramičke pločice i mnogi drugi. Odabir boja odraz je Vašega vlastitoga stila, ukusa i načina življenja, stoga Vam preporučamo odabir onih boja koje će za Vas učiniti upravo ono što si poželite. Hoće li to biti opuštanje, dinamika, smirivanje, uspavljivanje, ugodan radni ambijent, ili čista dekoracija sve ovisi o Vama i Vašim sklonostima. Najnovije tehnike bojanja zidova zasnivaju se na ličenju koje ima primarnu funkciju crtanja razno raznih oblika, detalja, simbola ili možda pejzaža iz svakodnevnoga života. Tako zidovi postaju platno na kojemu ličioci stvaraju malu umjetnost prostora.

   Pojedine boje vizualno mogu smanjiti ili proširiti prostor, tako hladnije i svjetlije boje povećavaju prostor dok ga toplije i tamnije smanjuju. Također, visoke stropove možete vizualno smanjiti bojanjem u tamnije i toplije tonove, a time ćete prostor učiniti nižim i preglednijim. Jednobojna dekoracija može biti jednako uspješna i uzbuđujuća kao i raznobojna. U svakom slučaju, ovoj vrsti unutrašnjeg uređenja prostora pristupamo i postupamo na profesionalan način koristeći kvalitetne boje kojim postižemo onaj maksimalan željeni rezultat. Boje, tapete, i ostale razne tehnike dekoriranja interijera imaju zahtjevni pristup već u samoj pripremi podloga kao što su zidovi, stropovi, stolarija, ograde, razne cijevi i druge. Kriva i nepromišljena primjena boja može upropastiti i najljepši interijer, stoga ovaj soboslikarsko ličilaćki posao prepustite našim stručnim ličiocima, kako bi kvalitetno ispunili Vaše želje.

   Adaptacije d.o.o. je tvrtka koja se bavi isključivo dizajnom i uređenjem interijera stoga smo kroz dugogodišnje iskustvo razvili vlastiti pristup u razmišljanju, od pripreme do samog izvođenja soboslikarsko ličilaćkih radova. Kontinuirano educiranje u korištenju nebrojenih tehnika i svakodnevnoj primjeni novih materijala zahtjevi su izvedbe soboslikarsko ličilaćkih radova., stoga ih ne smijemo podcijenjivati. Potreban Vam je samo dobar ukus i odvažan pristup, a ostalo prepustite nama.